ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук не брав участі у харківському злеті і засуджує його рішення

|

Львівські регіонали Петро Писарчук та Олег Баран не брали участі у Всеукраїнському злеті глав первинних організацій Партії регіонів, який відбувся у Харкові цієї суботи, 1 лютого. Про це Петро Писарчук розповів в інтерв’ю одному із львівських Інтернет-видань, інформує прес-служба.

Водночас Петро Писарчук наголосив, що Львівська обласна організація Партії регіонів не відряджала на злет своїх представників. Коментуючи таке рішення, Петро Писарчук наголосив, що «недалекоглядність, продажність і амбіційність українських політиків можуть в черговий раз привести до втрати української державності, зробити українців, що живуть по різні береги Дніпра, – ворогами».

Водночас він відзначив, що засуджує рішення харківського злету.

«Але як би нас не обурювали рішення зборів у Харкові, мусимо визнати, що детонатором цього стала і наша агресивна позиція. Як би ми себе не тішили картинками про підтримку євромайданівців на сході держави, мусимо визнати, що переважна частина людей там цього не розуміє і боїться», – додав П. Писарчук.

Він також наголосив, що люди, які «вийшли на мирні акції протесту, показали владі, що приймати доленосне рішення, не враховуючи їхньої позиції, влада в Україні вже ніколи не зможе. Але вони не давали мандату всяким лівим чи правим секторам сіяти хаос та провокувати насилля в Україні».

«Ми ще не знаємо всієї правди, але ясно, що мета всіх цих радикалів – не зміцнення України, а її розкол і знищення. Так звані збори в Харкові ще раз показали, що розкол країни є реальністю і навіть з відставкою Президента конфлікт в країні не припиниться, а може тільки більше розгорітися. Тому власне з допомогою людей і євромайдану ми мусимо повернути ситуацію в конституційне русло, провести вибори всіх органів влади, змінювати закони, стабілізувати економічну ситуацію і рухатися до Європи», – вважає Петро Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *