ОСТАННІ НОВИНИ

Бізнесменів закликають не платити податків

|

«Немає легітимної влади – немає податків!» – під таким гаслом відбулося сьогоднішнє пікетування Комітетом підприємців Львівщини будівлі обласного управління Мінiдоходів. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі КПЛ.

Активісти закликали ігнорувати сплату певних податків та оголосили економічний бойкот владному режиму.

«Ми не відмовляємося платити Єдиний соціальний внесок у Пенсійний Фонд, з якого нараховують соціальні виплати. Також ми будемо платити усі податки у місцевий бюджет. Але призупиняємо сплату податку на додану вартість та податку на прибуток. Саме з цих грошей утримують «Беркут» та Адміністрацію Президента» – пояснив позицію активістів член Комітету підприємців Львівщини Роман Зафійовський.

Активіст також наголосив – 40% держбюджету формується власне з податку на прибуток та на додану вартість. Його несплата загрожує підприємцям штрафами, однак це не їх не зупиняє.

Разом з тим заступник голови Комітету підприємців Львівщини Ярослав Рущишин додав: «відтермінування сплати податків в держбюджет повинно тривати до обрання «Уряду Національної довіри».

Відтак, він звернувся до бізнесменів з проханням підтримати ініціативу: «Я закликаю підприємців з всієї України в у такий спосіб організувати майдан і на своєму підприємстві». Із відповідною заявою КПЛ звернулося до людей: «Шановні бізнесмени, підприємці, громадяни – всі платники податків! Оголошуємо економічний бойкот владному режиму! Це з наших з вами кишень фінансуються діяльність спецпідрозділів, купується спецзасоби та зброя для розгонів та розстрілів мирних мітингів та демонстрацій по всій Україні! Досить годувати зграю казнокрадів та злочинців, що дорвалася до влади, довела економіку країни до руїни, продовжує безсовісно грабувати весь український народ та заганяє у боргове ярмо наших дітей! Закликаємо призупинити сплату податків до державного бюджету до моменту формування «Уряду національної довіри», який витрачатиме сплачені нами податки на фінансування охорони здоров’я, освіти, науки, на будівництво доріг та інші потреби народу! Закликаємо всіх підприємців України підтримати нашу ініціативу та відтермінування сплати податків! Немає легітимної влади – немає податків!».

Після виступів підприємців та активістів мітингувальники заспівали гімн України та розійшлися. Ініціативу КПЛ підтримали «Зарваницька ініціатива» та «Організація стоматологів Львова».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *