ОСТАННІ НОВИНИ

Штаб нацспротиву проводить власне розслідування викрадень активістів

|

Спеціалісти Штабу національного спротиву починають проводити альтернативні розслідування злочинів криміналітету, які «кришує» влада. Про це сьогодні на брифінгу сказав координатор Штабу національного спротиву Олександр Турчинов, інформує прес-служба об’єднаної опозиції «Батьківщина».

За словами Турчинова, в Україні відбулось зрощення силових структур і криміналітету, які діють як одне організоване злочинне угрупування.

«За одними і тими ж схемами викрали та катували активістів Майдану: Юрія Вербицького, Ігоря Луценка та Дмитра Булатова», – сказав він, пояснивши, що чинна влада та силові структури використовують криміналітет у всіх регіонах для боротьби із власним народом. Турчинов наголосив, що жоден працівник силових структур, який бив чи убивав людей, який приймав участь в катуванні та побитті людей, не притягнутий до відповідальності і навіть не затриманий.

«Вони не несуть відповідальність, тому що за всім цим стоїть влада. Вже не можна розділити кримінал і силові структури, які працюють, як одне потужне організоване злочинне угрупування», – додав Турчинов, зазначивши, що жоден із тих, хто підпалював машини активістам Майдану по всій Україні, не затриманий.

На його думку, бездіяльність влади в розслідуваннях цих справ, зокрема силових структур, Міністерства внутрішніх справ, ГПУ – «це не ознака їх безпорадності чи непрофесіоналізму, це доказ їх безпосередньої участі в цих кривавих справах, в цих злочинах: убивствах і катуваннях».

«Саме тому наші спеціалісти в Штабі національного спротиву починають проводити альтернативні розслідування цих злочинів», – сказав Олександр Турчинов.

«Хочу вас запевнити, що жоден зі злочинців, винних у вбивствах наших громадян та активістів, винних в катуванні патріотів України не сховається від покарання», – резюмував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *