ОСТАННІ НОВИНИ

Східняки, які живуть у Львові, звернулись до своїх земляків (відео)

|

Вихідці із східних та південних регіонів України звернулися до своїх земляків із закликами об`єднуватися у вирішальний для всієї країни час.

“Ви би знали, як Західна Україна пишається вами і тим, як ви проявляєте свою громадянську позицію. У різних частинах України є свої герої, однак зараз нам варто думати про тих героїв, які віддали своє життя на Майдані”, – говорить один із активістів.

“Саме від вас залежить, чи буде Україна сильна і міцна”, – зазначив луганчанин.

“Схід, я хочу подякувати за те, що ви наважилися і вийшли. Не дивлячись ні на що, ви тепер знаєте проти чого ми йдемо разом”.

“Запорожці, не вірте тому, що ви чуєте про Львів. Це прекрасне місто і я всіх вас запрошую сюди. Тут нема жодних репресій щодо російськомовних. Козаки, вставайте!”
“У всіх українців одна група крові”, – говорить Марія із Дніпропетровська.

“Відремонтовані дороги не вартують того, аби далі годувати продажних Кернеса і Добкіна. Не торгуйте совістю. Що дорожче: продажні чиновники чи наше світле майбутнє?”, – запитав харків`янин.

Мешканка Донецька попросила своїх земляків довести, що в Донецьку живуть не лише “гопники”.

Вихідці із Харкова, Херсону, Миколаєва закликали своїх земляків не ділити Україну, а навпаки об`єднуватися і триматися разом: “Крім нас самих ніхто в Україні порядку не наведе”. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *