ОСТАННІ НОВИНИ

Двох в’язнів з Грушевського випустили до 18 лютого?

|

Апеляційний суд міста Києва сьогодні звільнив з-під варти студента університету імені Карпенка Карого Андрія Іванюка та активіста Артура Ковальчука. Натомість затриманим призначили домашній арешт. Про це повідомив заступник голови партії «Батьківщина», народний депутат Павло Петренко, інформує прес-служба об’єднаної опозиції «Батьківщини».

За словами А. Ковальчука, людей відпущено до 18 лютого. «Зараз невинуватих активістів відпускають під домашній арешт на строк до 18 лютого.

Тобто це той строк, до якого влада фактично встановила ультиматум для суспільства для виконання прийнятого вчора закону про амністію, а саме – для звільнення протестувальниками вулиці Грушевського і всіх адмінбудівель», – зазначив Павло Петренко.

За словами народного депутата, ухвалений закон про амністію з відкладальними умовами – це не елементи чесного правосуддя.

«Це елементи того шантажу, яким влада зараз шантажує суспільство, фактично діючи по принципам терористів. Спершу вона бере заручників – ні в чому не винуватих людей – а потім частково відпускає їх під домашній арешт на певний строк і вимагає, щоб суспільство припинило протестні акції. Саме тому ще не час розслаблятися!», – наголосив Павло Петренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *