ОСТАННІ НОВИНИ

Глава Європарламенту вважає, що порятунок України тільки у позачергових виборах

|

Єдиним виходом з кризи в Україні може стати проведення позачергових виборів. Про це заявив голова комітету закордонних справ Європарламенту Ельмар Брок в ефірі німецького телеканалу Wohenspiegel,  пише «Лівий берег».

«У нас вже немає довіри до Януковича, і не буде, поки він не покаже реальні дії. Олігархам буде неприємно, якщо їм заборонять в´їзд до Європи і заарештують рахунки. Єдиний реальний вихід з ситуації, що склалася, це тільки проведення виборів», – сказав Брок.

Він також повідомив, що завтра, 27 січня в Україну прибуде делегація Євросоюзу. «Завтра ми з делегацією ЄС прилітаємо в Україну. Ми думаємо, що пропозицію Януковича, зроблену опозиції, потрібно сприймати обережно і приймати її тільки в тому випадку, якщо Янукович, зі свого боку, виконає пропозиції опозиції», – сказав глава ЄП.

Брок також вважає, що посади для опозиції в Кабміні за наявності більшості міністрів від правлячої партії не мають сенсу.

Крім того, політик вважає за необхідне скасувати прийняті Верховною Радою 16 січня скандальні закони для розв´язання кризи в країні.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *