ОСТАННІ НОВИНИ

Лідери опозиції знову на переговорах в Януковича

|

На Банковій в адміністрації президента відбувається зустріч Віктора Януковича та учасників робочої групи з врегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій.

Про це повідомляє прес-служба президента. 

“У зустрічі беруть участь глава адміністрації президента, керівник робочої групи Андрій Клюєв, перший заступник глави АП Андрій Портнов, міністр юстиції Олена Лукаш, керівник фракції “УДАР” Віталій Кличко, керівник фракції “ВО “Батьківщина” Арсеній Яценюк, керівник фракції “ВО “Свобода” Олег Тягнибок”, – йдеться у повідомленні. 

Разом з тим у Батьківщині повідомили: лідери опозиції вирушили на переговори для вирішення конфлікту “на прохання Ради Церков”.

“Усі церкви України звернулися до нас, щоб ми продовжили переговори і благословили нас на переговори”, – підкреслив Арсеній Яценюк по завершенню зустрічі Всеукраїнської Ради Церков  25 січня.

“Країна на межі кровопролиття. На столі у Януковича – указ про введення надзвичайного стану. Підпис під цим указом – це підпис під сотнями вбитих і під знищенням України”, – наголосив Яценюк.

Він підкреслив, що опозиція “робила і робить все до останнього, щоб врегулювати цей жахливий конфлікт виключно мирних шляхом”.

Представники українських церков прямують на Майдан, аби звернутися до всіх із закликом через мир вирішити цей конфлікт.

Українська правда 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *