ОСТАННІ НОВИНИ

SIM-карти за договорами продаватимуть з 1 травня

|

Закон про продаж ідентифікаційних карт (SIM – карта, карта USIM, R- UIM тощо ) за договорами набуде чинності 1 травня 2014 року

Про це повідомляє прес-служба глави держави, пишуть «Коментарі».

Закон передбачає внесення низки змін до Закону «Про телекомунікації», зокрема, обов´язковість укладання договору між оператором/провайдером телекомунікацій і споживачем телекомунікаційних послуг відповідно до основних вимог до договору про надання телекомунікаційних послуг, встановлених національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв´язку та інформатизації.

Надання телекомунікаційних послуг з використанням ідентифікаційних телекомунікаційних карток (SIM-карта, карта USIM, R-UIM тощо) здійснюється на підставі укладеного між оператором телекомунікацій та споживачем телекомунікаційних послуг договору в порядку, передбаченому законодавством.

Закон набуває чинності 1 травня 2014 року.

Нагадаємо , як повідомляли «Коментарі», прийнятий закон розширює повноваження НКРЗІ на блокування інтернет-ресурсів, що поширюють сумнівну інформацію, зобов´яже операторів і провайдерів купувати устаткування для стеження за свій рахунок. Також документ передбачає введення ліцензування діяльності з надання доступу в інтернет і обов´язкове укладення договору для надання абонентам послуг мобільного зв´язку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *