ОСТАННІ НОВИНИ

Якою буде погода завтра

|

15 січня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південний, 7-12 м/с

Як повідомляє Гідрометцентр, температура повітря вночі -3…-5 градусів, удень 0…+2 градуси, передають «Українські новини».

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень мокрий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледь, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0…-5 градусів, удень +1…+6 градусів.

У Карпатах вночі без опадів, вранці та вдень мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі 0…-5 градусів, вдень +1…+6 градусів. У Моршині вночі без опадів, вранці та вдень мокрий сніг з дощем, температура вночі -1…-3 градуси, вдень +4…+6 градусів. У Трускавці вночі без опадів, вранці та вдень мокрий сніг з дощем, температура вночі 0…-2 градуси, вдень +5…+7 градусів. У Сваляві вночі без опадів, вранці та вдень мокрий сніг з дощем, температура вночі -2…-4 градуси, вдень +3…+5 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3…-8 градусів, у Сумської області до -10 градусів, удень -2…+3 градуси.

В центрі України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3…-8 градусів, удень -2…+3 градуси.

На сході України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -5…-10 градусів, удень -2…+3 градуси.

На півдні України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3…-8 градусів, вдень +4…+9 градусів.

У Криму мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південний, 7-12 м/с, удень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3…-8 градусів, удень +7…+12 градусів. У Ялті без опадів, температура вночі +2…+4 градуси, вдень +8…+10 градусів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *