ОСТАННІ НОВИНИ

Дружина Луценка розповіла, що він вживав перед конфліктом з «Беркутом»

|

Дружина екс-міністра Юрія Луценка народний депутат Ірина Луценко заперечує, що в ніч на 11 січня він перебував у стані алкогольного сп´яніння. Як передає кореспондент «Коментарів», про це Ірина Луценко сказала під час прес-конференції.

«У перший день огляду Луценка лікарями не було ніде констатовано, що вони зафіксували алкогольне сп’яніння, така довідка з’явилася тільки в суботу», – наголосила Ірина Луценко.

За її словами, Луценко вживав медичний препарат Гивалекс, який приймає їх сім’я вже місяць для профілактики ГРВ-захворювань.

«Влада відчуває, що назрівають санкції, тому вигадує небилиці. Завтра пришиють наркотики, післязавтра те, що я сама його побила і кинула під паркан. За такою логікою виходить, що і я була п’яна», – сказала Ірина Луценко.

Вона повідомила, що її чоловік у даний час знаходиться в реанімаційній палаті інтенсивної терапії. Він там пробуде як мінімум тиждень.

Сьогодні Луценко дав перші свідчення слідчим прокуратури.

Його адвокат Ігор Фомін зазначив, що «представники прокуратури поводяться занадто коректно, при цьому задаючи дуже провокаційні питання».

«Слідчі сказали, що зараз вони люб’язні, але офіційна версія буде така: Луценко п’яний нападав на «Беркут», – сказав Фомін.

Як повідомляли «Коментарі», міністерство внутрішніх справ заявляє, що правоохоронці не наносили тілесні ушкодження екс-міністру МВС Юрію Луценку.

МЗС стверджує, що результати медичного огляду тих активістів, хто постраждав у результаті зіткнень з міліцією, «свідчать про непоодинокі факти перебування у стані алкогольного сп´яніння. Це стосується також і одного з відомих опозиційних політиків».

Нагадаємо, в ніч на 11 січня біля Києво-Святошинського районного суду, який виніс вирок «васильківським терористам», почалися зіткнення «Беркута» і мітингувальників.

Фото: Олександр Проценко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *