ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві перше у новому році Народне Віче

|

У центрі Києва розпочалося перше у новому році Народне Віче. Участь в акції на Майдані Незалежності взяли кілька десятків тисяч громадян.

Розпочалося Віче спільною молитвою та молитвою за активіста Євромайдану – 41-річного чоловіка, який трагічно загинув на Оболоні в Києві. Зі сцени виступили представники різних церков.

Взяли участь у Віче лідери опозиції – Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок, а також Петро Порошенко, Ірина Луценко, Олександр Турчинов і представники Автомайдану – Дмитро Булатов та Сергій Поярков.

Разом з тим у Маріїнському парку очевидці зазначають розширення території, яку охороняє міліція та появу певної кількості молодих людей спортивної статури. Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, раніше кордон міліції стояв за металевим парканом прямо біля входу у двір Верховної Ради.

Тепер цей кордон перенесли у глибину Маріїнського парку так, що територія, що охороняється, охоплює будівлю Міністерства охорони здоров`я, яке раніше пікетували активісти Майдану. Біля Верховної Ради стоять близько 20 міліцейських автобусів. Кількість працівників міліції біля будівлі уряду не змінилася. У дворі Кабміну стоять 7 міліцейських автобусів.

Тут також чергує машина швидкої допомоги. На вулиці Грушевського стоять 5 міліцейських кордонів, дорогу перекрито автобусами і ЗІЛами.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook Володимир Ар`єв, “біля ВР поставили військові намети. Контингент відповідний, який з явною огидою охороняють ВВшники. Так регіонали відновлювали свій мітинг”.

Фото Олександра Аронця

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *