ОСТАННІ НОВИНИ

У Хирові відкрили для відвідувачів середньовічний палац

|

Вже декілька століть у старовинному місті Хирові Старосамбірського району Львівської області на високому пагорбі розташований величний і розкішний комплекс споруд Єзуїтської колегії. Колись тут  мешкали монахи та зупинялися визначні історичні постаті.  

9 січня 2014 року Лаяр палац приймав численних гостей та перших відвідувачів. В урочистій атмосфері з великою концертною програмою, вогняним шоу й частуванням за старовинними звичаями відбулося відкриття найбільшого Королівського залу на території цього заповідника. Завдяки жертовній підтримці меценатів відновлена центральна зала та кімнати загальною площею кількасот квадратних метрів. Роботи тривають, а палац вже готується до проведення екскурсій старовинними підземеллями, які ховають у собі чимало середньовічних таємниць. Усі підземелля Палацу завдовжки до трьох кілометрів.  

Перший екскурсійний день у Лаяр палац розпочнеться у неділю, 12 січня. Це перша унікальна можливість для кожного відвідувача побувати у супроводі монахів в атмосфері старовинних балів, вогняного шоу, лицарських боїв. Усі екскурсії до Лаяр палац та його підземель супроводжувамуться  шоу-програмами та середньовічним народним українським й  віденським балом.

Виїзд автобусом – у неділю 12 січня 2014 р. о 15:00 від Торгового центру «Скриня», м. Львів, вул. Городоцька, 179. Інформація за телефоном: 0978450620 (Володимир).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *