ОСТАННІ НОВИНИ

«Тітушки» штурмують церкву в Харкові, де проходить форум Євромайдану

|

Будівля Свято-Дмитрівського храму в Харкові, де проходить всеукраїнський форум Євромайданів, штурмують невідомі в масках. Про це у Facebook повідомив директор фонду “Відродження” Євген Бистрицький, передає УНН.

“Учасники форуму Євромайданів атакуються у автокефальній церкві на Полтавському шляху натовпом місцевих “тітушок”. По дорозі у храм паралельно біг натовп тітушок до цього нашого зібрання. Визвана міліція. Очікуємо”, – повідомив Є. Бистрицький.

“Ті, хто намагався штурмувати нас, від`їхали від церкви; їх впізнали як натовп організації “антифашистів”. Можливо з місцевої муніціпальної охорони”, – додав директор фонду.

На його думку, в Харкові спостерігається повна залежність від влади та відсутність натяку на демократичні свободи. Організатори не змогли знайти жодного вільного примішення для 120-150 учасників форуму: всі бояться його надавати.

Нагадаємо, делегатів Першого всеукраїнського форуму Євромайданів попросили залишити актову залу автомобільно-дорожнього технікуму, де мало розпочатися засідання з`їзду. Делегатам повідомили, що “відбулася накладка, і в цьому приміщенні має відбуватись інший захід”. Після цього активісти вирішили провети засідання у Свято-Дмитріївському храмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *