ОСТАННІ НОВИНИ

Матір покинула свого сина на львівському вокзалі

|

Дві години знадобилось правоохоронцям, аби розшукати матір, яка залишила свого сина на приміському залізничному вокзалі у Львові. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

До правоохоронців, котрі несли службу на вулиці Городоцькій в районі приміського залізничного вокзалу, 9 січня близько 19 години звернувся хлопчик, котрий розповів, що залишився сам на вокзалі.

Опитавши дитину, правоохоронці з’ясували, що звати його Богданом, вік – 9 років і разом з мамою вони прямували з Полтави до одного зі сіл на Закарпатті. У Львові мама з сином повинні були пересісти на поїзд або на автобус, щоб дістатись міста Ужгород. Проте, ні на поїзд, ні на автобус вони не встигли. Окрім того виявилось, що сумка з документами у мами зникла.

За словами хлопця, мама залишила його на лавці в районі приміського вокзалу і наказала чекати її, а сама пішла у невідомому напрямку. Прочекавши близько години, малий побачив міліціонерів, котрі проходили іншою стороною вулиці і звернувся до них з проханням про допомогу.

Прибувши у Франківський райвідділ міліції правоохоронці відразу повідомили про те, що сталось батька та сестру неповнолітнього і взялись за пошуки мами.
«Близько 21 години маму, мешканку одного з сіл Полтавської області, розшукали працівники міліції. Весь цей час вона спала на лавці у приміщенні вокзалу. З’ясувалось, що під час подорожі вона вживала алкогольні напої, а куди поділись документи і як сталось, що її син залишився на вокзалі сам – не пам’ятає. Експертиза, на яку було скеровано розшукану підтвердила наявність у організмі 2,7 проміле алкоголю», – повідомив начальник Франківського райвідділу міліції полковник міліції Віталій Горський.

Вночі з Ужгорода, куди прямували подорожуючі, за ними приїхали родичі. Наразі про подію повідомили працівників кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського УМВС України, котрі повинні прийняти рішення по справі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *