ОСТАННІ НОВИНИ

На Євромайдані замість наметів з’являються хати

|

Громадянський рух «Відсіч» вирішив символічно відповісти на закиди регіоналів про те, що Майдан скоро сам розійдеться. Свою рішучість стояти стільки, скільки буде потрібно, відсічани продемонстрували, збудувавши на місці легкого мобілізаційного намету умебльовану зсередини дерев`яну хату зі стріхою з віників. Про це Львівському порталу повідомили у Громадянському русі «Відсіч».

За їхньою інформацією, віники, котрими вкрита стріха, знадобляться після перемоги Майдану для вимітання сміття з України. Хата має адресу «гарріпотерівську» адресу – Майдан Незалежності, 1¾, і в ній можуть прописатися всі учасники Євромайдану (їм видаватимуть довідку про прописку).

Хатинка, як і намет, що був на її місці, залишатиметься місцем збору волонтерів, які займатимуться мобілізацією людей на Майдан, а також “виходом за барикади”, тобто агітацією серед широких мас населення. У будь-який час доби всі охочі зможуть взяти у хатинці матеріали для розповсюдження, зголоситися на варту чи просто отримати інформацію про життя Майдану.

Хатинку легко знайти, вона знаходиться з самого краю наметового містечка біля виходу в бік Лядських воріт. А для того, аби вона була впізнаваною, активісти “Відсічі” сьогодні розмалюють хатинку й запрошують усіх долучитися до цього творчого процесу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *