ОСТАННІ НОВИНИ

Пиятика з рецидивістом закінчилася для чоловіка плачевно

|

Застілля двох товаришів закінчилось крадіжкою мобільного телефону у господаря помешкання, повідомили Львівському порталу у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Троє чоловіків зустрілись неподалік продуктового ринку в місті Дрогобичі. Один із них запропонував почастувати усіх випивкою. Чоловіки пішли на квартиру до щедрого приятеля. Через деякий час, один із них подякував за гостину і поспішив додому. Залишившись у двох, чоловіки вирішили трохи прибрати в квартирі. 

На деякий час господар затримався на кухні, миючи посуд. Повернувшись,у кімнату чоловік помітив, що приятель несподівано пішов, захопивши з собою мобільний телефон власника квартири, який лежав на столі.

Господар спочатку самотужки намагався забрати свій телефон у товариша, але зрозумівши, що він його не поверне звернувся до Дрогобицького міського відділу міліції. Правоохоронці невдовзі затримали зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий за скоєння крадіжок, грабежів та розбоїв, 37-річний мешканець Дрогобича.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України (Грабіж). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *