ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде міжнародний турнір з художньої гімнастики

|

З 21 до 22 грудня традиційно до новорічних і різдвяних свят у Львові проводиться турнір з художньої гімнастики «Зимова казка». У змаганнях візьмуть участь 35 команд з різних країн Європи та України, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Основною метою змагань є залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення спортивної майстерності, популяризація спорту в Україні та обмін досвідом між тренерами.

«Це значна подія не тільки для нашого колективу, а й для нашого міста в цілому. Організатори турніру роблять все можливе, щоб змагання перетворилися на справжнє свято і принесли  кожній учасниці  радість і задоволення від участі в ньому. Кожна дитина і судді завжди отримують пам’ятні подарунки», – зазначають організатори змагань.

На змагання, які відбуваються щорічно з 2005 року, прибудуть понад 170 учасниць та тренерів, які представлятимуть Україну, Польщу, Болгарію, Словаччину та Ірландію.

Організаторами турніру відбувається за ініціативи ДЮСШ «Галеон».

Змагання відбуватимуться впродовж двох днів у спортивному комплексі «Галичина», за адресою: вул. Керченська, 8. Початок змагань 21 грудня о 9.00 годині.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *