ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські спортсмени та їх тренери отримали грошову винагороду від міста

|

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий вручив кращим спортсменам та тренерам грошові премії та стипендії. Цього року 128 спортсменів та їх тренери отримали грошову винагороду у розмірі по 1 тис грн., інформує прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада щорічно за підсумками попереднього спортивного року відзначає талановитих та перспективних спортсменів і тренерів стипендіями міського голови.

Відтак, нагороди отримали 128 спортсменів та тренерів за досягнення у спорті.

«Хотілось би, щоб сума була більшою, але це залежить від бюджету міста. Ми при формуванні бюджету передбачаємо ці кошти. Можливо, наступного року вдасться збільшити об’єм», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Понад 120 спортсменів та їх тренери отримають грошову допомогу за гідне представлення нашого міста та держави на Чемпіонатах України, Європи та Світу в 2012 спортивному році. Кожен спортсмен отримає по 1000 гривень. Підтримуючи їх зараз, ми забезпечуємо хороше майбутнє нашого спорту, адже після завершення спортивної кар’єри більшість стане тренерами та будуть тренувати майбутніх переможців», – розповіла начальник відділу фізичної культури та спорту ЛМР Віра Макар.

На виконання розпорядження Львівського міського голови від 16.02.2007 №038 «Про виділення стипендій міського голови для талановитих перспективних спортсменів та тренерів м.Львова» управління молоді, сім’ї та спорту проводить прийом заяв на отримання грошової винагороди.

На здобуття стипендій можуть бути висунуті кандидатури спортсменів і тренерів з федерацій, спортивних товариств, клубів та організацій міста Львова з усіх видів спорту, що визнані в Україні.

Обов’язковою умовою для отримання стипендії є здобуття спортсменом у попередньому році 1-3 місця на Чемпіонатах України, Європи та Світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *