ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція закликає українців вийти завтра на мітинг-протест «Ні – Митному «тайожному» союзу!»

|

Опозиція закликає усіх українців17 грудня о 18:00 вийти на Майдан Незалежності у Києві на велелюдний мітинг-протест «Ні – Митному «тайожному» союзу!». Про це заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву 16 грудня 2013 року, інформує прес-служба ВО «Свобода».

Олег Тягнибок зазначив: «Влада обманює, коли каже, що жодних документів Президент не підписуватиме під час візиту до Москви 17 грудня. Окрім підписання офіційних документів, у Москві заплановано таємні зустрічі «у вузькому складі». За нашою інформацією, на порядку денному закритих переговорів є приблизно десять питань. Зокрема, питання про взаємодію України з Митним союзом. Нам відомо, що затягування процесу підписання Угоди про асоціацію України з ЄС або відмова від цієї Асоціяції коштуватиме Путіну 5 мільярдів доларів та зниження ціни на газ у коридорі 200–300 доларів.

Водночас Януковичу не вдалося поїхати з «подарунком» для Путіна у вигляді розгону Майдану. Навпаки, люди ще більш активно висловлюють свою позицію. І завтра теж скажуть своє рішуче «Ні!» спробам втягнути Україну у новітню російську імперію та позбавити українців європейських перспектив!»

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *