ОСТАННІ НОВИНИ

«Безстроковий» антимайдан закінчився достроково

|

Маріїнський парк у Києві, де мав проходити безстроковий мітинг, прихильників Партії регіонів організовано залишають останні його учасники. Про це повідомив кореспондент «Острова» .

Зі сцени продовжує грати музика , але біля неї залишається стояти лише кілька сотень людей. У парку встановлені великі армійські намети , однак людей біля них фактично немає.

При цьому по парку ходять молоді люди , які роздають «вцілілим» учасникам провладного мітингу листівки без символіки із закликом прийти на Євромайдан і разом боротися проти корупції та беззаконня.

Один з таких молодих людей розповів, що вже роздав велику пачку таких листівок . Учасники мітингу прихильників чинної влади реагували на таку агітацію нейтрально.

Сам він, за його словами, приїхав зі східної України, прийшов на мітинг «щоб подивитися, що тут відбувається», побачив, як інша молодь роздає листівки і приєднався до агітаторів.

Як повідомлялося раніше , Партія регіонів заявила , що буде проводити в Маріїнському парку безстрокову акцію на підтримку курсу президента і уряду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *