ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція несе радість пацієнтам з ОХМАТДИТУ

|

Вчора, 12 листопада, львівські правоохоронці спільно із представником благодійного фонду «Крила надії» та громадською активісткою Галиною Ющак завітали до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ». Про це повідомляє прес-служба Львівського міського управління міліції. Візит відбувся в рамках реалізації соціального проекту «З любов’ю до дітей».

Нагадаємо, що протягом листопада зусиллями працівників Львівського міського управління міліції з метою супроводу цього проекту було придбано необхідне приладдя для проведення творчих майстер-класів.

У вечорі творчості взяли участь близько 20 діток із різних відділень лікарні. Протягом двох годин малеча спільно із гостями витинала та клеїла різноманітні деталі з паперу і картону.

Як результат, кожен із присутніх навчився майструвати красиві об’ємні паперові сніжинки. Разом із цим, діти зробили перші спроби опанувати елементи техніки оригамі. Усмішки дітей свідчили про те, що зустріч принесла їм задоволення та радість, які необхідні для швидшого одужання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *