ОСТАННІ НОВИНИ

«Андріївський unplugged» презентуватиме оригінальні «Казки під подушку»

|

Все, що робиться зараз на майданах, робиться заради майбутнього, цивілізованого європейського майбутнього, майбутнього наших дітей. І саме тому Радіо «Львівська хвиля» таки проводить презентацію виданої спільно із «Видавництвом Старого Лева» книжки «Казки під подушку». Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Радіо «Львівська хвиля».

«Три роки ми працювали над можливістю зреалізувати передсвятковий книжковий проект і ось врешті сталося: вийшла у світ збірка сучасних українських казок, пов’язаних із Новим роком та Різдвом. Дуже захотілося «Львівській Хвилі» подарувати українським малюкам свою, рідну зимову казку, яку так солодко і кольорово було б уявляти перед сном зимової ночі. Гукнула «Львівська Хвиля» до своїх друзів і отримала від них згоду написати казки. Ой важко ж було відібрати до першого видання «Казок під подушку» всього 7 зимових історій, а це означає, що доведеться продовжити проект…», – розповіли на радіо. 

Але нині мова про вже видану книгу, до якої потрапили казки: 
1. Старий годинник (Віктор Винник)
2.Головне чарівне слово (Павло Табаков)
3.Мед для ведмедиці (Влодко Лучишин)
4.Тарасик, тролейбус і Святий Миколай (Кузьма «Скрябін»)
5. Хто приносить подарунки? (Володимир Беглов)
6.Чугайстер (Леся Горошко)
7. Дід мороз (Віктор Бронюк «ТІК»).

Презентація книги пройде в «Копальні кави» у три етапи: 

14:00 – презентація книги «Казки під подушку» для понад 30 дітей віком від 1 до 17 років з дитячих будинків сімейного типу. Спілкуватись із дітками і читати їм свої казки будуть всі автори, крім Павла Табакова, який зараз за межами України, а також Мар’яна Савка та помічники Старого Лева та радіо «Львівська Хвиля». 

15:00 – презентація книги «Казки під подушку» для засобів масової інформації за участю авторів та головного редактора «Видавництва Старого Лева». (телевізійників, фотокорів та й журналістів будемо раді бачити о 14:00) 

18:00 – закритий концерт-презентація книги за участю гуртів «Скрябін», «ТІК», «Мері», «Піккардійська терція», «Патриція». 

Концерт транслюватиметься в прямому ефірі Радіо «Львівська Хвиля».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *