ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп попередив владу, що цілодобово проводитиме зустрічі з виборцями в центрі Києва

|

Народний депутат від “УДАРу” Віктор Чумак повідомив міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та голову КМДА Олександра Попова про проведення зустрічей з виборцями на деяких вулицях та приміщеннях Києва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії.

Зокрема, в порядку депутатського звернення Віктор Чумак направив урядові телеграми Захарченку та Попову.

В телеграмах зазначається, що, відповідно до статті 17 Закону України “Про статус народного депутата України”, народний депутат має право зустрічатися з виборцями, колективами підприємств, установ та організацій, об`єднаннями громадян.

“Повідомляю, що з 12 по 13 грудня 2013 року цілодобово я проводитиму зустрічі звиборцями за адресами: вул. Хрещатик, Майдан Незалежності, вул. Грушевського біля будівлі Верховної Ради України та Кабінету міністрів України, вул.Михайлівська, вул. Богомольця, Михайлівська та Європейська площі, приміщення Київської міської державної адміністрації та Будинку спілок федерації професійних спілок України, вулиця Різницька, Гусовського та прилеглі територіі почергово”, – йдеться в телеграмах Чумака.

“Ударівець” зазначив, що під час проведення зустрічей будуть використовуватись звукопідсилювальна техніка, світлове обладнання, сценічна конструкція, відеообладнання, автономне енергозбереження. “На виконання вимог положень Закону України “Про статус народного депутата України” прошу сприяти проведенню моїх зустрічей з виборцями, забезпечити належну охорону громадського порядку та не допустити провокації, щоб всі бажаючі мали можливість безпечно взяти участь у їх проведенні за вказаними адресами”, – зазначається в телеграмах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *