ОСТАННІ НОВИНИ

Кримські силовики важко поранили мітингувальника й повезли в невідомому напрямку

|

Кількох мітингувальників, яких силовики затримали цієї ночі, вдалось звільнити. Про це повідомив в прямому ефірі 5 каналу один із чоловіків, який власне був затриманий, а потім звільнений.

За його словами, кримська міліція жорстоко била затриманих і кидала стікати кров’ю в «автозак».

Чоловік розповів, що його врятував телефон, бо він встиг повідомити близьким, де він. Коли його силою витягли з гурту захисників барикад й притягли до «автозаку», то поруч били хлопця. Потім їх обох силою заштовхали до «автозаку».

Вже всередині побитого й важкопораненого хлопця намагались привести до тями. Затримані (декілька осіб) почали просити правоохоронців викликати швидку, але реакції не було жодної. У працівників «Беркуту» неможливо було навіть допроситись бинту для поранених. На запитання «ви що не розумієте української мови?», силовики відповіли брутальною лайкою… і сказали, що з Криму.

Невдовзі після цього до «автозаку» прибули інші мітингувальники разом із народними депутатами. Частину затриманих вдалось звільнили. Однак пораненого та ще кількох осіб не відпустили і повезли в невідомому напрямку.

Як писав Львівський портал, хлопцеві близько 4-ї год. ранку вдалось відписатися на своїй сторінці у facebook з “автозаку”. Він повідомляв прізвища затриманих: Бабух, Петік, Копилець, Яців, Сачко.

Фото: Коментарі 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *