ОСТАННІ НОВИНИ

Мітингувальники під ВР просять «Беркут» пустити їх без крові

|

Мітингувальники під Верховною Радою України раз по раз наголошують, що у них мирна акція і ніхто не хоче, аби й сьогодні відбувались сутички й проливалась кров. Водночас вони, звертаючись до бійців «Беркуту», просять пропустити їх ближче до входу у парламент, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Нагадаємо, акцію протесту біля ВР відгороджує від будівлі парламенту кілька рядів спец призначенців та автобуси з додатковими силами «Беркуту».

Зі слів виступаючих на мітингу, можна зрозуміти, що люди, попри те, що це мирна акція, налаштовані дуже рішуче.

«Ми не будемо жаліти ні своєї крові, ні своїх життів. Ми не діти, не студенти й багато чого бачили за своє життя. Не дай Боже знову допустити до кровопролиття, а хтось дуже цього хоче. Розступіться, просимо, дайте нам пройти. Ми прийшли без каміння і ми вас не зачепимо. Але й ви нас не рухайте», – заявив учасник акції протесту, голова товариства ОУН-УПА в Тернопільській області.

Кількатисячний мітинг в основному складається з чоловіків дорослого віку. Люди тримають національні прапори та партійні “Свободи”, “УДАРу”, “Батьківщини”, прапори ЄС та червоно-чорні стяги.

Джерело фото: Твіттер Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *