ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський Євромайдан з нетерпінням «очікує» на Гришка

|

Львівський Євромайдан не дасть відомому українському тенору Володимиру Гришку виступити у Львові. Про це заявляє спільнота «Євромайдан Львів».

«Ризикуємо видатись панові Гришку негостинними, але ми не хочемо його чути й бачити. Тому виступати у філармонії Євромайдан у Львові йому не дасть. Пане Володимире, можете здавати квитки на літак», – зазначають вони.

Текст звернення активістів Євромайдану до Володимира Гришка подаємо нижче:

«Шановний пане Гришко. Звертається до вас Львівський Євромайдан. Чули, що ви маєте намір виступити 3 грудня о 19.00 год., у Львівській філармонії. Ми цінуємо ваш талан і захоплюємось вашими піснями. Але львів’янам, які вийшли на майдан протестувати проти свавілля влади та ганебної відмови від інтеграції, неприємно, що Ви відкрито підтримуєте Віктора Януковича.

Нещодавно виступаючи перед зігнаним та проплаченим «антиєвромайданом» у Києві, ви називали тамтешню сцену «святою», а також підтримували гальмування євроінтеграції. Тому вибачайте, але нам неприємно перебувати з Вами на одному гектарі. Будьте ласкаві перенесіть свій виступ до Межигір’я або Кремля.

P.S. Приміщення львівської філармонії належить львівській громаді, тож вимога є цілком законною, не сумнівайтесь.

З привітом, Львівський Євромайдан».

Фото: стоп-кадр Першого національного 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *