ОСТАННІ НОВИНИ

До Кабміну не пускають перших працівників

|

Активісти Євромайдану закликають всіх протестувальників терміново підтягуватись до будівлі Кабінету міністрів, де о 6 годині розпочинається пікетування. Про це йдеться на сторінці #Євромайдан у facebook , інформує кореспондент Львівського порталу.

«ТЕРМІНОВО! Рівно о 6.00 ранку 2 грудня за 5 хвилин починається мирне пікетування Кабінету Міністрів Михайлівською колоною #Євромайдан у. Підтягуйтесь всі. Разом ми змусимо їх прийняти наші умови. Максимальний ПЕРЕПОСТ!», – зазначено у повідомленні, яке з’явилось кілька хвилин тому.

Перша колона протестувальників #Євромайдану заблокувала в`ізд до Кабміну зі сторони вул. Шовковичноі. За нею йдуть наступні. Це інформація станом на 06.10 год.

Станом на 6.30 пікетувальників доєдналась друга колона. «До мирного пікетування #Євромайдану під Кабміном на Шовковичній приєдналась друга колона мітингувальників, в якій в основному тернопільчани. #Euromaidan #Spilnotv», – пишуть активісти Євромайдану.

Головна вимога людей під Кабміном – відставка уряду Азарова.

 Як повідомляє УНН, станом на 06.55 близько 150 осіб заблокували 4-й під’їзд, що виходить на вул. Садову. 

Перед центральним входом до Кабміну встановили металевий паркан. Біля ного чергують близько 30 міліціянтів.

Також стоїть чотири великих автобуси з “Беркутом”. Близько 70 осіб перегородили підхід до цього залізного паркану. Крім того, ще 30 активістів перегородили в`їзд до двору.

Близько 30 жінок, які представилися прибиральницями, стоять осторонь. Активісти їх не пускають всередину. 

Нагадаємо, напередодні опозиція оголосила, що початок блокування усього адміністративного кварталу Києва, де знаходиться Верховна Рада, Кабмін та Адміністрація Президента, розпочнеться о 8 годині ранку.

На 07.15 до Кабміну підійшла багатотисячна колона. Близько 5-7 тисяч активістів підійшли колоною до Кабінету міністрів, передає кореспондент УНН

Активісти підійшли до Кабміну з боку вулиці Інститутської через вул. Садову і підходять до центрального входу. 

Вони прийшли нагади свої вимоги, а саме: відставка уряду та президента.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *