ОСТАННІ НОВИНИ

"Беркут" перекрив дорогу на Межигір`я

|

Міліція перекрила дорогу на Межигір`я, де знаходиться резиденція президента Віктора Януковича.

Про це повідомляє у своєму Facebook активіст Віталій Уманець.

“Міліція перекрила нам дорогу на Межигір`я. Переговори тривають”, – повідомив він.

Як писав Львівський портал, у президентську резиденцію Межигір`я вирушила колона зі ста автомобілів. Вони виїхали від вулиці Банкової, щоб “достукатись” до президента.

Дещо згодом надійшла інформація, що до президентської резиденції «Межигір´я» в с. Нові Петрівці Вишгородського району Київської області намагаються проїхати близько 300 автомобілів.

Як повідомив один з учасників акції, вони планували проїхати безпосередньо до резиденції і звернути увагу на себе автомобільними сигналами , проте по дорозі в с.Нові Петрівці їм перегородили шлях правоохоронці, передає «Інтерфакс-Україна».

За словами очевидців, 4 автобуси спецпідрозділу «Беркут» вишикувалися перед автомобілістами, а також шлях перегородив кордон «беркутівців» .

Проте, учасники акції не мають наміру відмовлятися від своїх планів.

“Від Межигір`я народ поїхав. Але обіцяє завтра повернутися ще більшою кількістю”, – пізніше написав Уманець.

“Коли вже їхали назад, по зустрічній смузі бачили ще 3 автобуси з “Беркутом”. І того разом було кинуто проти нас в цю ніч 8 автобусів зі спецпризначенцями! Народ, вони реально обісралися! А це лише близько 70 автомобілів у нас було. А якщо приїдуть сотні, тисячі?”, – уточнив він.  

 Як повідомляли «Коментарі», в ЗМІ з´явилася інформація про те, що зараз Президент України Віктор Янукович перебуває у резиденції « Межигір´я» під Києвом, де проводить екстрену нараду.

Українська правда

Фото Віталія Уманця

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *