ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація на Банковій наразі спокійна. "Швидкі" вивозять постраждалих

|

Кличко на Банковій «розрулює» ситуацію. Як інформують присутні у безпосередній близькості до Адміністрації президента, насправді все там не так страшно, як подають медіа. Але кілька демонстрантів все ж отримали травми. Про це йдеться на Твіттер-трансляції Коментарів.

«Беркут» у черепасі зі щитів, ухиляється від бруківки, яка періодично летить у них. У диму від шашок і петард, і в світлі фаєрів виглядало це апокаліптично. В результаті провокаційних дій «тітушок» постраждали п’ятеро осіб.

До Банкової приїхали карети «швидкої допомоги», аби забрати постраждалих.

Як повідомляв Львівський портал, провокатори влаштували штурм Адміністрації Президента. У відповідь на це «Беркут» застосував шумові гранати та газ.

Наразі ситуація спокійна. «Беркут» та мітингувальники стоять на безпечній відстані одне від одного.

Як інформує кореспондент 24 каналу в прямому ефірі, зараз відбувається евакуація потерпілих під час штурму АП на Банковій. До карет «швидких» виносять як потерпілих бійців «Беркуту», так і цивільних громадян. Серед них є закривавлені, а також з утрудненим диханням – через застосування сльозогінного газу.

Як передає кореспондент «Коментарів», у результаті провокаційних дій «тітушок» постраждали вже п´ятеро осіб. Їх закидали камінням.

Водночас в ефірі телемарафону “Вихід Є!” у телефонному режимі розповів свідок подій. Вікна квартири чоловіка виходять на Адміністрацію Президента. Він повідомив, що у ці хвилини на вулиці Банковій без свідомості лежать 40-50 хлопців у формі. Їх збирають і відносять у карети “Швидкої допомоги”. “Я закликаю владу припинити цю провокацію із штурмом Адміністрації президента, — зазначив він, — оскільки всі прекрасно розуміють, що це — чудова нагода для влади завтра оголосити надзвичайний стан у всій країні”.

Як повідомлялося раніше, провокатори влаштували штурм Адміністрації Президента. У відповідь на це «Беркут» застосував шумові гранати та газ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *