ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розгортають пункти технічної допомоги на шляху руху автоколони

|

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій провів чергове засідання штабу Координаційної ради. На засіданні, окрім членів штабу, були присутні і народні депутати України Ірина Сех та Степан Кубів. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Петро Колодій поінформував присутніх, що в Києві створено Штаб національного спротиву, який очолили лідери трьох опозиційних сил. «Ця структура є досить дієвою: окрім Києва, керівники структурних підрозділів штабу координуватимуть дії в усіх регіонах України», – наголосив голова Координаційного штабу Львівської обласної ради.

Варто зазначити, що впродовж сьогоднішнього дня у Львівській обласній раді відбулося кілька засідань штабу Координаційної ради. Було вирішено створити п’ять відділів – охоронний, організаційний, аналітичний, юридичний та інформаційний, які забезпечуватимуть координацію дій на різних ділянках спільної роботи.

«Починаючи від 23.00 години біля Львівської обласної ради формуватимуть колону автобусів та інших транспортних засобів для виїзду всіх бажаючих до столиці. Наступний пункт збору всього транспорту – у селі Гамаліївка Пустомитівського району. Остаточно колону від Львівщини буде сформовано на межі Львівської та Рівненської областей. Цю колону супроводжуватимуть народні депутати України Степан Кубів, Ірина Сех, Ігор Васюник та Юрій Михальчишин», – наголосив Петро Колодій.

Також Петро Колодій зініціював розгортання пунктів технічної допомоги на шляху руху колони по території Львівської області. Голови Пустомитівської, Буської та Бродівської районних рад, через територію яких проходить траса зі Львова до Києва, вже зараз забезпечують організацію таких пунктів в населених пунктах цих трьох районів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *