ОСТАННІ НОВИНИ

На «Інтері» зірвали шоу Шустера і не впустили опозицію в ефір

|

На телеканалі «Інтер» раптово замість продовження шоу «ШустерLive» запустили серіал. Причому, за кілька хвилин до цього Савік Шустер оголосив головні теми для дискусії у студії і представив гостей , потім сказав, що ще деякі спікери підійдуть пізніше. Про це пише Обозреватель.

Рекламна пауза тривала близько 10-15 хвилин, а потім – замість програми Шустера пішов серіал. Крім того, сайт цього телешоу також недоступний в даний момент. Прес-служба партії «Батьківщина» повідомила, що лідерів опозиції не пустили на ефір програми в Савіка Шустера.

“Група депутатів-регіоналів щойно намагалися не пустити в студію «Шустер Live» Арсенія Яценюка, Віталія Кличка і Олега Тягнибока.

Коли опозиціонери підійшли до будівлі, регіонали перегородили їм дорогу. Проте вони все ж таки змогли потрапити до студії програми.

Утім, після цього замість програми «Шустер Live» канал «Інтер» запустив в ефір художній фільм.

Напередодні лідери парламентської опозиції отримали від редакції запрошення взяти участь у програмі з самого початку ефіру (20.30), що можуть підтвердити працівники прес-служби, відповідальні за контакти з телеканалами. Запрошення, як і завжди, було отримано в усній формі. Упродовж п’ятниці працівники прес-служби з десяток разів зідзвонювалися з редакторами програми, і ті жодного разу не попередили про скасування участі Арсенія Яценюка чи перенесення початку ефіру.

«Телеканал» Інтер «перервав ефір програми, а сам Савік Шустер попрощався з телеглядачами і з України, сказавши, що те, що зараз відбувається – це аналог “Лебединого озера”, яке транслювалося 19 серпня 1991», – зазначено в повідомленні.

У той же час, «РБК-Україна» повідомляє, що три лідери опозиції увірвалися в студію, їх охорона влаштувала погром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *