ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк забув, що полководці не плачуть

|

Питання “Що робити далі?” для політолога Тараса Возняка не обмежується найближчими днями чи тижнями. Це питання, яке повинне спонукати до серйозних дій протягом наступних двох років. Опозиція не розуміє, що відбувається, у Києві ходять загони “тітушків”, тому українці можуть покладатися лише на власні сили.

Про це Тарас Возняк розповів у коментарі “Погляду”.

“Спершу три опозиційні лідери Яценюк, Тягнибок та Кличко повинні публічно з їсти свої краватки. Вони збираються керувати цілою країною та передбачати майбутнє України на роки вперед, однак не змогли передбачити того, що з`явиться Євромайдан. А потім ще й щиро дивуються, звідки взялися люди і чому не хочуть стояти під їхніми прапорцями-розмахайками”, – прокоментував Возняк.

На думку політолога, країні сьогодні не потрібні придворні опозиціонери або опозиціонери-імпотенти, які не зуміли організувати майдан, який організували студенти.

“Це серйозний меседж до усього суспільства і політикуму про те, що політичне поле повинно серйозно переформатуватись. У нас залишилося два роки до того, коли опозиція хоче програти вибори, і ми залишаємося без лідерів. Яценюк, від`їжджаючи з Вільнюса, відкрито плакав, забувши, що полководці не плачуть. Плачуть лише хлопчики в окулярах”, – наголосив Возняк.

Політолог зауважив, що з подій Євромайдану-2013 громадським та політичним лідерам варто брати серйозні уроки з того, як потрібно протистояти кібервійні, а також загонам “тітушків” з металевими трубами.

“Озброєним “тітушкам” може протистояти лише мільйон людей. Але цей мільйон ніколи не вийде на вулицю до несправжніх лідерів, що в принципі і сталося. У ці дні для мене справжніми політиками були не Яценюк, Тягнибок чи Кличко, а молоді хлопчаки з 2-3 курсу”, – підсумував Тарас Возняк. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *