ОСТАННІ НОВИНИ

Українців просять бути обережними, щоб не потрапити під санкції комендантської години

|

У зв’язку з численними масовими акціями протесту в Таїланді МЗС України рекомендує громадянам України проявляти підвищену пильність та обережність.

Крім того, як повідомили «Коментарям» у прес-службі зовнішньополітичного відомства, рекомендується уникати місць масового скупчення людей і не сперечатися з місцевим населенням на внутрішньополітичні теми.

У МЗС зазначають, що масові акції протесту охопили столицю Таїланду Бангкок та сусідні провінції Нонтхабурі, Самут Пракан і Пантхум Тхані, що стало причиною запровадження на зазначених територіях режиму надзвичайного стану.

У зв’язку з цим МЗС рекомендує громадянам України «у разі крайньої необхідності відвідування зазначених районів, проявляти підвищену пильність та обережність, а також уникати місць масового скупчення людей, не брати участі у демонстраціях, не здійснювати несанкціоновану фото- та відеозйомку, не вступати в суперечки з місцевим населенням з питань, що стосуються внутрішньополітичної ситуації в Таїланді».

Як повідомляли «Коментарі», попередження для своїх громадян про необхідність додаткових заходів обережності під час відвідування Таїланду поширили вже 23 країни. МЗС РФ рекомендувало росіянам утриматися від відвідування Бангкока.

Нагадаємо, масові протести в Бангкоку тривають з 23 листопада. У перший день в марші взяли участь від 100 до 400 тисяч незадоволених діяльністю уряду. У наступні дні активісти продовжили протести в різних районах міста. Влада Таїланду запровадила комендантську годину, проте пообіцяла не застосовувати силу проти демонстрантів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *