ОСТАННІ НОВИНИ

Сутички на Майдані. Що змусило правоохоронців застосувати силу і спецзасоби – невідомо

|

Більше ста співробітників «Беркута» в бронежилетах і касках шеренгами підтяглися до Європейської площі і пішли в народ, де в хід пустили кийки і сльозогінний газ.

Як передає кореспондент «Коментарів», вони живим ланцюжком по 2-3 людини увійшли в натовп, розштовхуючи людей. Мітингувальники скандують «Ганьба».
Співробітники застосували сльозогінний газ, кийками били мітингувальників. Невідомо, що змусило правоохоронців застосувати силу і спецзасоби.
Зазначимо, що в цей час на Європейській площі проходить концерт на підтримку євроінтеграції за участю українських гуртів «Мандри», «OT VINTA», «Гоа», який розпочався о 18.00.

 

Як передає кореспондент «Коментарів» з місця подій, на Європейську площу приїхала автівка вибухотехнічної служби. Машина зупинилася біля Європейської площі. З авто вийшли кілька чоловіків у формі. Вибухотехніки одягли бронежилети. Пізніше спецавто поїхало, а «беркутівці» рушили в маси.

 

Львівський портал уже писав, що на Євромайдані чергові сутички з беркутівцями.

За інформацією Української правди, станом на 20:20 люди штовхають автобус з апаратурою для прослушки, відбулися сутички, над головами мітингувальників вибухала піротехніка, хтось розпилив сльозогінний газ. Одному зі свободівців, за повідомленням Радіо Свобода, під час сутички розбили голову. Очевидці повідомляють і про інших травмованих.

Станом на 20.35 на вулиці Костельній знаходиться 26 автобусів з “Беркутом” і вони вивантажуються.

20:53 –  “Беркут” відступив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *