ОСТАННІ НОВИНИ

Дніпропетровськ просить ЄС скасувати Євробаскет-2015 і заморозити рахунки політиків

|

Організатори та учасники дніпропетровського Євромайдану опублікували свої вимоги про бойкот проведення Євробаскет-2015 в Україні, імпічмент Президента, відставку уряду, а також звернення до Євросоюзу про заморожування рахунків українських політиків і введення обмеження для них в’їзду в Європу і США

Як стало відомо «Дніпропетровськ. Коментарі» з тексту відкритого звернення дніпропетровських представників національно-патріотичних сил, вони розцінюють дії уряду України як зраду національних інтересів країни, як державну зраду.

У тексті міститься звернення до урядів Європи та США «про скасування рішення про проведення Євробаскету-2015 в Україні, де панує диктатура». Свою вимогу вони обґрунтовують тим, що «колосальні кошти будуть спрямовані не на розвиток спорту для людей, а на особисте збагачення купки обраних».

Також організатори дніпропетровського Євромайдану вимагають заморозити активи і рахунки провідних українських олігархів і чиновників, депутатів від партії влади всіх рівнів у європейських й американських банках. До того ж, скасувати для них багаторазові візи.

Обґрунтовують цю вимогу тим, що політики мають необмежені можливості відвідувати європейські країни, відпочивати там, вчити своїх дітей, а у простих українців вони відбирають цю можливість вільного пересування і права вибору.

Як стало відомо «Дніпропетровськ. Коментарі», все більше дніпропетровців оголошують про свій намір виїхати до Києва на Майдан Незалежності для підтримки Євромайдану.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *