ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ божиться, що не затримує автобуси з євромітингувальниками

|

Департамент ДАІ заявляє, що жодного випадку перешкоджання руху автобусів, які прямують у напрямку столиці, не було. Про це «Коментарям» заявили у відомстві ДАІ, коментуючи інформацію про затримку автобусів, що курсують до Києва на акцію на підтримку євроінтеграційного курсу.

«Ніяких розпоряджень з регіональних підрозділів щодо затримки руху автобусів не надходило. Працівники Державтоінспекції стоять осторонь від будь-яких політичних проявів і виконують тільки свої прямі обов’язки з нагляду за дорожнім рухом», – підкреслюють в ДАІ.

У відомстві зазначають, що водії автобусів, власники яких вчасно вжили заходів щодо отримання у разі необхідності дозволу на пасажирські перевезення, транспорт яких перебував у технічно справному стані, а також були виконані інші вимоги, передбачені законодавством у сфері пасажирських перевезень, ніяких перешкод руху з боку ДАІ не зустрічали.

Нагадаємо, що сьогодні користувачі соціальної мережі Facebook поширили інформацію про те, що на деяких автомобільних трасах виставлені посилені пости міліції. За їх інформацією, правоохоронці перевіряли автобуси, які прямують до Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *