ОСТАННІ НОВИНИ

Французи поглумились над російським символом, а українці відімстили (фото)

|

Напередодні матчу в французькому Інтернеті почали з’являтись картинки, які свідчать, що вони не бояться протистояння з українцями, мало того почуватимуть себе тут, як удома. Проте само зображення на постері викликає подив. Напис свідчить: «Ми будемо почувати себе в Україні, як вдома». Тоді як символ Франції – Галльський півень сидить на шапці-вушанці, яка відома в світі брендовим головним убором Росії.

Українські фанати не залишилися в боргу. На нашому постері зображена смажена курка і з написом, що в перекладі означає «Таких курочок ми їмо на сніданок».

Варто зауважити, що зображення півня в російській шапці «вушанці» було підготовлено до Євро 2012 року. Тоді французи викинули пости про всіх своїх суперників у групі. Проти Англії вони написали: «Ми готові зв’язати англійців»; Проти Швеції: «Ми готові з’їсти шведів»; Проти Іспанії, що «Ми готові вийти на арену».

Нагадаємо, що вже за декілька годин збірна України зіграє домашній матч плей-офф раунду проти збірної Франції. Переможець двоматчевого протистояння завоює путівку на ЧС з футболу 2014 у Бразилії. Жеребкування фінальної стадії чемпіонату світу заплановано на 6 грудня.

Також нагадаємо, що збірна України посіла друге місце у групі «Н». Англійці випередили нас лише на одне очко.

 http://moblasova.blogspot.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *