ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового не хочуть ставати на захист бездомних тварин?

|

Львівська міська рада гальмує процес погодження проекту ухвали «Про захист котів від жорстокого поводження у місті Львові». Про це сьогодні під час прес-конференції розповіла представник Західноукраїнського товариства захисту тварин Наталія Куба.

Вона розповіла, що 10 червня 2013 року проект ухвали пройшов громадські слухання, на яких однозначна більшість присутніх віддали свої голоси на користь ухвали. Окрім того, були проведені консультації та публічне обговорення даного проекту.

«Коли почалися процедурні моменти, пов’язані із погодження цього документу у підрозділах міськради, то проблеми виникли лише в міському департаменті житлового господарства та інфраструктури. Нашу ухвалу протримали близько 3,5 місяців. Починаючи з серпня ми не можемо отримати будь-яку відповідь від цього департаменту, що не суперечить юридичним і процесуальним нормам. В.о. директора Володимир Олійник відправляє до Юрія Гольця, Ю. Голець до Олега Синютки. І в результаті ми отримуємо відповідь, що ухвалу загублено. Після нашого звернення до прокуратури щодо порушення з боку чиновників законних термінів на погодження прийшов лист, що департамент житлового господарства має наміри провести громадські слухання в районах Львова. Ми цілком розуміємо таку поведінку. Ухвала рано чи пізно буде прийнята на сесії міськради, і це означає, що доведеться працювати інакше, у відкритому та прозорому режимі, що і є головним страхом цих людей», – розповіла Н.Куба.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *