ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська філармонія запрошує на концерт музики Вівальді

|

У середу, 13 листопада, у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт під назвою «Vivaldissimo», присвячений музиці видатного італійського майстра Антоніо Вівальді, з дня народження якого цьогоріч виповнюється 335 років.

Саме музиці Вівальді в її розмаїтті й повноті присвячений концерт «Vivaldissimo», участь у якому візьмуть німецький виконавець на блок-флейті (духовому інструменті, поширеному у барокову добу) Карстен Екерт, українсько-швейцарський віолончеліст Денис Северін, львівський скрипаль, заслужений артист України Володимир Дуда, а також Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова».

Програма «Vivaldissimo» охоплюватиме шість інструментальних концертів Антоніо Вівальді для різних комбінацій зазначених вище інструментів: віолончелі з оркестром, блок-флейти з оркестром, скрипки з оркестром, а також ансамблів цих інструментів у супроводі оркестру. Музика Вівальді надзвичайно винахідлива, фантазія цього майстра видається невичерпною, постійно генеруючи нові ідеї. Інструментальний склад одного з концертів є таким: для скрипки, трьох скрипок «ехо», оркестру і басо контінуо. Що саме має на увазі Вівальді під такими «ехо»-скрипками, найкраще розкаже сама музика, яку можна буде почути на концерті 13 листопада, о 19.00  у Львівській обласній філармонії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *