ОСТАННІ НОВИНИ

УДАР відхрещується від провокативних агіток про свободівців

|

Сьогодні центр Львова був розклеєний листівками компрометуючого змісту із фото депутатів від ВО «Свобода» і з підписом «УДАРимо зараз по зрадниках…» У Львівській обласній організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» стверджують, що розклейка таких листівок – брудна провокація влади, яка намагається розсварити між собою опозиційні сили. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ПП «УДАР».

«УДАР вимагає у правоохоронних органів встановити, хто саме займається такими провокаціями та ще раз наголошує, що партія УДАР ніколи не вдавалася і не буде вдаватися до подібних брудних технологій, – йдеться у заяві прес-служби ЛОО ПП УДАРу.

У заяві також йдеться, – «Ці провокаційні листівки розклеїли саме сьогодні – коли ударівці, зокрема і з Львівщини, пліч-опліч із представниками ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» під стінами Верховної Ради відстоюють європейський вибір нашої держави. Ми неухильно дотримуємось принципу непоборення та взаємоповаги між опозиційними силами.

Використання такого бруду – свідчення того, що єдність опозиційних сил як більмо на оці злочинній владі, яка найбільше боїться того, що опозиція таки об’єдналась, що опозиційні сили вживають спільні заходи щодо повалення чинного злочинного режиму. Поява такої «чорнухи» на Львівщині також невипадкова – владі звісно не подобається те, що представники опозиційних сил в обласній раді розпочали збір підписів з питання висловлення недовіри одіозному ставленику Януковича на Львівщині – губернатору Олегу Салу. Влада злякалась і їй не вдасться подібними «брудними» технологіями розсварити опозиційні сили. Ми рішуче засуджуємо такі брудні провокації. Раніше розклеювали плакати проти УДАРу, нібито від «Свободи», тепер – навпаки. У влади все менше фантазії, от і ліплять такі вбожество. Це їм не допоможе!» – йдеться у заяві ударівців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *