ОСТАННІ НОВИНИ

Настоятель храму просить владу міста захистити його від секти догналітів

|

Сьогодні, 6 жовтня, настоятель Гарнізонного храму святих Петра і Павла у Львові отець Степан Сус звернувся до влади міста з проханням захистити його від секти догналітів. Про це інформує сайт храму Петра і Павла у Львові.

Отець вважає, що його життю загрожує небезпека.

Подаємо текст звернення:

«Я звертаюсь із ласкавим проханням до голови Львівської міської ради Андрія Івановича Садового, секретаря Львівської міської ради Василя Михайловича Павлюка та всього депутатського корпусу вжити необхідних заходів та припинити свавілля деструктивної та небезпечної секти Догнала, які щонеділі з 10.00 год. до 12.00 год. відбуваються з дозволу Львівської міської ради під стінами Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла. Моє звернення є голосом сумління багатьох мешканців міста Львова, парохіян нашого храму, які у будь-яку пору готові на цьому листі поставити свій підпис поруч із моїм.

Моє життя у небезпеці з огляду на погрози, які лунають зі сторони адептів секти Антоніна Догнала, а також їхнього самозваного «архиєпископа» Гітюка М. Ці погрози почастішали після моєї явно вираженої негативної позиції щодо дій секти Догнала як настоятеля Гарнізонного храму, під стінами якого проводять свої ритуальні дійства адепти секти разом із своїми псевдодушпастирями.

Якщо керівництво Львівської міської ради готове взяти на себе відповідальність за наслідки агресії та погроз, які лунають на мою адресу зі сторони адептів секти Антоніна Догнала та загрожують моєму життю, воно може і надалі пасивно відноситись до нищівних дій вищезгаданого псевдо релігійного угрупування.

Мені тепер не просто ходити вулицями міста «Львова відкритого для світу»! 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *