ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській залізниці трактор в’їхав під потяг: загинув 21-річний тракторист (фото)

|

Машиніст теплозова був змушений на перегоні Удрицьк-Дубровиця застосувати екстрене гальмування з метою уникнення наїзду на трактор, водій якого намагався перетнути переїзд на заборонені світлові та звукові сигнали. Однак уникнути зіткнення не вдалось. Про це повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

В результаті зіткнення тепловоза із трактором двоє осіб постраждали. Каретою швидкої допомоги потерпілих госпіталізовано. Та водій трактора помер у лікарні, оскільки отримані травми були несумісні із життям, пасажир доправлений до реанімації Дубровицької районної лікарні.

Як встановили правоохоронці, загинув 21-річний водій трактора, у лікарні перебуває пасажир – 1976 року народження.

Чоловіки вдвох повертались після роботи з поля. Назад додому дорога пролягала повз залізничної колії. 

«Незважаючи на заборонені знаки, що попереджають наближення потягу, а це світлова та звукова сигналізація, водій знехтував правила дорожнього руху та намагався перетнути залізничний переїзд перед наближенням потягу. Наїзду не вдалось уникнути», – зазначив заступник начальника слідчого відділу Управлінння МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Василь Флейшер. 

Затримка руху поїздів становила 1 год 6 хвилин. Рух поїздів відновлено.

З початку року відкрито 21 кримінальне провадження по факту порушення правил дорожнього руху відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України. З них 5 випадків зі смертельними наслідками.

Правоохоронці неодноразово наголошують, усім учасникам дорожнього руху, що неухильне дотримання Правил дорожнього руху є запорукою і гарантією безпеки руху. Тож бережіть своє життя та життя інших людей!

Фото: підрозділу зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *