ОСТАННІ НОВИНИ

Напередодні холодів у Львові залишаються будинки із боргами за тепло понад 800 тис грн

|

У Львові досі є будинки, які не мають актів готовності внутрібудинкових систем до зими та мають значну заборгованість за теплопостачання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Одним з таких проблемних споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» є Добробут ДП МКП «Винниківське», яке обслуговує будинки за адресами: вул. Кільцева,2,2а,6,7,8,10. Ці будинки не мають акту готовності внутрібудинкових систем до зими, лише надіслали гарантійного листа, відповідно до якого при виникненні аварійних ситуацій в середині будинку під час подачі опалення, всю відповідальність беруть на себе.

Також станом на 25 жовтня їхня заборгованість за теплопостачання становить 296 тис. 844 грн.

За словами начальника служби обліку і збуту теплової енергії «Львівтеплоенерго» Галини Пакулець, на сьогоднішній день це один із найпроблемніших споживачів їхнього підприємства. Після закінчення минулого опалювального сезону до цих будинків було припинено подачу гарячої води. Однак керівництво будинків практично не проявляє ініціативи, щоб врегулювати ситуацію із заборгованістю.

Серед будинків-боржників також з року в рік залишаються будинки ТзОВ «Львіватокомплектації» (вул. Кульпарківська, 139 – борг 182 994,08 грн, вул. Наукова, 16 – борг 336 744,63 грн, вул. В.Великого, 16 – борг 10 997,83 грн.).

За словами начальника юридично-претензійного відділу ЛМКП «Львівтеплоенерго» Олега Іващука, заборгованість цього споживача була більше півмільйона гривень.

Нещодавно виконавча служба стягла близько 200 тис. боргу та ще 75 тис. надійшло від даного споживача. Зараз ще залишається майже 300 тис. грн. боргу.

Є рішення судів про стягнення заборгованості з Добробут ДП МКП «Винниківське».

Натомість директор Добробут ДП МКП «Винниківське» О. Горінь запевнив, що по мірі можливості вони погашатимуть борг. Проте, казначейство блокує рахунки та й мешканці не справно розраховуються.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *