ОСТАННІ НОВИНИ

164 заяви про крадіжки люків скерував «Львівводоканал» до міліції

|

За минулий тиждень «Львівводоканал» скерував до правоохоронних органів 164 заяви про крадіжки люків. Також на підприємстві зазначають, що кожного дня встановлюють нові люки на місці пошкоджених та викрадених. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Під час інвентаризації ми постійно виявляємо неналежно закриті колодязі, з яких зникли люки. Кількість викрадених люків вражаюча. По кожному такому факту скеровуємо звернення у правоохоронні органи», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

За інформацією «Львівводоканалу», цьогоріч підприємство закупило 778 люків, як пластикових, так і чавунних, і на це затратили 494 тис. грн.

«Ми щодня встановлюємо нові люки на місці пошкоджених та викрадених. Наразі нам необхідно відновити 280 колодязів. Після завершення цих плануємо ставити на колектори, які зараз закриті бетоном, каналізаційні кришки», – розповів директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває понад 26 тис каналізаційних та водопровідних колодязів.

Варто також зазначити, що до трагедії із дворічним малюком, який потрапив у відкриту каналізацію на Левандівці та загинув, «Львівводоканал» жодного разу не звертався до правоохоронних органів щодо зникнення у місті люків.

Фото: користувача Фейсбуку Лєни Астахової

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *