ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці знешкодили вибуховий пристрій під «Range Rover»

|

Вибухотехнічним відділом НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області учора, 29 жовтня, було проведено обстеження автомобіля «Range Rover», під днищем автомобіля виявив пристрій з проводкою, що ззовні нагадує вибуховий.

За допомогою робото-технічного комплексу «Алевангард» пристрій вилучено та знешкоджено направленим пострілом. Роботи з розмінування завершені о 19.30. Залишки пристрою передано на експертизу для ідентифікації стану небезпеки. По даному факту проводиться дослідча перевірка, інформує департамент цивільного захисту ЛОДА.

Як повідомляв «Львівський портал», учора, о 15 годині власник автомобіля «Range Rover», зателефонував до чергового ЛМУ ГУ МВС у Львівській області і повідомив, що на вул. Тернопільській, 16, під днищем автомобіля виявив пристрій з проводкою.

На місце події прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій ” у складі 55 осіб та 14 од. техніки. Правоохоронці встановили умовний кордон та відгородили місце події на 200 метрів. Було евакуйовано мешканців з прилеглих будівель, гуртівні та гаражного кооперативу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *