ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонт доріг Львівщини потрібно мільярд гривень

|

Аби відремонтувати проблемні дороги Львівщини потрібно близько 1 млрд грн. Про це сьогодні під час сесії повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів.

Він зокрема зазначив, що до початку зими будуть завершені ремонтні роботи на дорогах Львів-Броди і Броди-Радехів.

Також він повідомив, що Служба автомобільних доріг у Львівщини  до зими готова, зокрема закуплена достатня кількість піскосуміші.

М.Гнатів також розповів, що заборгованість його служби перед підрядниками на сьогодні становить понад 308 млн грн. «Ми зараз працюємо і очікуємо, що сьогодні-завтра, до кінця цього тижня ще 40 млн грн. для того, аби погасити заборгованість перед підрядниками і повернути ті кошти, які вони вклали в ремонти наших доріг», – повідомив він.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Львівщини, не завершеним залишається ще питання робіт, які виконувались за рахунок коштів Національного агентства з питань підготовки до Євро-2012. Сума заборгованості становить 81 млн 071 тис грн. «І ми на сьогодні в цьому напрямку працюємо. Єдина проблема – ліквідоване агентство», – додав М.Гнатів.

Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *