ОСТАННІ НОВИНИ

Миськіва сьогодні повезуть з лікарні до суду

|

Заступника начальника інспекції Держархбудконтролю у Львівській області Василя Миськіва, який після затримання на хабарі потрапив у лікарню, таки планують везти на судове засідання 29 жовтня для обрання міри запобіжного заходу. Про це УНН повідомили в правоохоронних органах.

Для високопосадовця пропонуватимуть обрати міру запобіжного заходу – тримання під вартою або заставу. Міру запобіжного заходу має обрати Галицький райойнний суд Львова.

Інформацію про те, що підозрюваний у хабарництві чиновник не перебуває за ґратами, «Львівському порталу» учора підтвердила речниця обласного управління МВС у Львівській області Світлана Добровольська.

«На даний момент особа, котру затримали працівники Державної служби боротьби із економічними злочинами ГУ МВС України у Львівській області, знаходиться на лікуванні», – повідомила Світлана Добровольська.

Нагадаємо, що У Львові співробітники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області 25 жовтня затримали «на гарячому», під час одержання неправомірної вигоди, одного з посадовців державної інспекції Львівщини. Посадовець вимагав і одержав від приватного підприємця 50 тисяч гривень за сприяння у реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *