ОСТАННІ НОВИНИ

Учень зі Львова став переможцем науково-технічної виставки

|

Упродовж 15-17 жовтня в Києві проходила IV Всеукраїнська науково-технічна виставка молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Львівську обласну Малу академію наук на виставці представляв учень 11 класу Львівського  фізико-математичного ліцею Кузь Роман з роботою «Розрахунок  з’єднання арматурних стрижнів пружно-пластичною обтискною муфтою». Хлопець переміг у секції матеріалознавство та перспективні технології, здобувши перше місце.

Зазначимо, що на виставці-конкурсі було представлено понад 100 робіт здібних  старшокласників майже з усіх областей України. Програма виставки-конкурсу передбачала демонстрацію моделей і макетів, стендовий (постерний) захист науково-дослідницьких проектів, лекційні заняття та демонстрації експериментів; зустрічі з науковцями провідних вищих навчальних закладів та установ НАН України.

Відвідувачі виставки-конкурсу мали можливість ознайомитися з учнівськими  роботами за такими напрямами: електроніка  та приладобудування; матеріалознавство  та перспективні технології; машинобудування; інформаційно-телекомунікаційні системи та технології; екологія та ресурсозбереження; технічна творчість та винахідництво; робототехніка та робототехнічні системи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *