ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу у Львові відбудеться Інтернет-форум

|

Близько 300 інтернет-діячів з Києва, Вінниці, Рівного, Тернополя, Львова та інших міст України зберуться 26 жовтня на конференцію Lviv iCamp 2013. Така зустріч у нашому місті відбувається вже вчетверте, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Подібні конференції є лише в Києві, Одесі та Харкові. Львів’янам Форум допоможе розвивати Інтернет-бізнес», – повідомляють організатори.

Перший раз, в листопаді 2010 року, конференція зібрала близько 250 ентузіастів Інтернету. В жовтні 2011 на iCamp були уже присутні близько 600 осіб – підприємців з офф-лайнового бізнесу, стартапщиків, програмістів, блогерів, власників Інтернет-магазинів. В жовтні 2012 на iCamp, який відбувся спільно з Призма24, відвідало близько 450 учасників.

На конференції будуть розкриті питання, як почати заробляти через інтернет та як правильно рекламувати в мережі свої продукти та послуги. Будуть показані приклади успішних інтернет магазинів. Також учасники зможуть задати питання, які їх цікавлять та знайти виконавців для виконання робіт, пов’язаних з просуванням в інтернеті. В рамках події запланована також біржа контактів, покликана об’єднати гравців даного ринку.

Lviv iCamp 2013 буде відбуватися в приміщенні Українського католицького університету, за адресою: вул. Хуторівка, 35А. Організатором конференції є Lviv Startup Club – організація створена для підтримки StartUp-підприємців у місті Львові. Станом на 2013 рік вона проводить 7 різних технологічних конференцій.

Більше інформації на сайті www.icamp.lviv.ua. Контактний тел: +38 (097)-776-20-68, e-mail: [email protected]

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *