ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині водій вантажівки заснув за кермом та врізався в бус

|

На Львівщині водій вантажівки в’їхав у бус. За попередніми даними, чоловік керував авто у втомленому стані та заснув за кермом. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

Аварія трапилась 18 жовтня, о 01.30 ночі неподалік села Бояничі у Сокальському районі. Водій вантажівки «КАМАЗ» заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу та врізався у мікроавтобус «Рено Мастер».

Внаслідок зіткнення постраждали обидва водії. 24-річний молодик, який керував «КАМАЗом», – шпиталізований до реанімаційного відділення лікарні. У нього тупа травма живота, забій мозку та рвана рана стегна.

Зазнав травм і 28-річний мешканець Волинської області, який був за кермом автівки «Рено». Чоловіка доправили до лікарні зі струсом головного мозку та забоями.

ДАІ нагадує: відповідно до Правил дорожнього руху, заборонено керувати транспортним засобом у втомленому стані, під впливом лікарських препаратів, що знижуючи швидкість реакції та увагу, а також у хворобливому стані.

Обов’язково добре відпочиньте перед далекою дорогою, не намагайтесь одразу здолати велику відстань. Через кожні дві години зупиняйтесь, аби перепочити!

Частіше провітрюйте салон, не паліть за кермом!

Якщо відчуваєте сильну втому – зупиніться у безпечному місці, на майданчику відпочинку чи широкому узбіччі, та поспіть хоча б 30 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *